Swedish cyclist

Den mjuka sidan

14 februari, 2013

I januari för fyra år sen vart jag ”hooked” på den här bruttan. I fyra år har vi alltså hängt ihop nu. Shit, tiden går bra fort ibland. Betyder det att vi är tillsammans nu?

20130214-210249.jpg

Även fast vi är bra på att sätta varandra i skiten så är vi rätt bra på att dra loss varann med. Jag hoppas jag får nöjet att stå ut med det minst lika länge till. Jag älskar dig Louise.
Eftersom det är alla hjärtans dag idag så vill jag också rikta en kärleksförklaring till alla nära och kära som färgar mitt liv. Ni ska ha massar av pussar, kramar, virtuella blomster, praliner, nallebjörnar och allt som hör Valentins day till. Och alla andra hoppas jag har fått den uppskattning ni förtjänar av era nära och kära denna dag.

Kommentarer (1)

  1. Ni är sååååå söta! :-)

Skriv en kommentar