Swedish cyclist

Stabila insatser idag

14 januari, 2013

20130114-204232.jpg

Shit vad jag gillar detta. Gillar solen, gillar värmen, gillar sällskapet och jag gillar vägarna rätt bra också. Bra backar att köra intervaller i idag och härliga utförskörningar som belöning efteråt. Jag är väldigt tacksam för att så många anstränger sig så hårt för att vi ska kunna få till detta. Det må vara slitigt stundtals och det lär inte bli lättare de kommande dagarna. Men det är faktiskt lyx att få slippa vintern och blotta mer hud för solen än bara nästippen.

Lyckades rätt stabilt på dagens fruktade plankan-tävling som utspelade sig vid poolkanten efter cyklandet. Blir svettigt att förbättra de 24min jag överlevde idag. Dock så var det långt ifrån en one man show då verkligen alla gjorde riktigt bra ifrån sig. Hatten av!

20130114-215119.jpg
Foto: Björn Nordgaard

Kommentarer (1)

  1. Åhh, här vräker snön och jag vill bara sätta mig på planet nu,nu nuuuu.. Inte många dagar kvar och snart ses vi. Ska bli sköj! :D

Skriv en kommentar