Swedish cyclist

Mute off

12 januari, 2013

Nytt år och nya möjligheter då. Att jag inte skrivit något här på ett tag beror helt sonika på att jag bara gav fan i det. Och ingen ska väl behöva hänga läpp för det. Under julen fick jag åter uppleva några av mina absoluta favoritvägar, iklädda fantastiskt vacker vinterskrud, där ”hemma” i Södertälje. Det hela toppades dessutom av härligt sällskap från den lokala klubben. Hur bra blir inte det liksom? En kanon avslutning på cykelåret 2012.

20130112-110315.jpg

Det vart rejält kallt i Sydsverige stundtals men sen har det varit rätt bra träningsförhållanden. Förra lördagen sken solen såpass att jag mötte folk på racercyklar. Jag hade inget annat att välja och blev således ackompanjerad av dubbdäcksknaster. Innan flytten ner sa alla, -”Hur ska du stå ut med blåsten, det är ju bara platt, skånskan är hemsk och hur ska du stå ut med vintern där nere egentligen?” Allt det där har varit rätt så mycket okej faktiskt, inte alls så farligt som så många försökte få mig att tro. Med andra ord inte så pjåkigt.

En hektisk period inleddes i och med nyåret och nu kommer alla förberedelser snart nå sitt maximum. Det vankas många dagar vid sydligare breddgrader och i sällskap av en ny och härlig familj. I denna familjen har vi valt att kalla oss Team Unaas Cycling powered by Bliz. Min gamla familj kan väl räkna med att få tillbaka mig lagom till september och kanske lite sporadiskt däremellan. Om dom frågar snällt.
Siktar nu på att kunna leverera mer frekvent igen med lite nytt och smaskigt så stay tuned!

Skriv en kommentar