Swedish cyclist

Vintertrynat

6 december, 2012

20121206-221759.jpg
Denna bild är från exakt samma ställe som i inlägget innan bara tre dagar senare.

Sådär ja! Bara någon dag efter det förra inlägget kom vintern. Får ta tillbaka det där med att vi kan cykla racer ett tag till. Nu går det mesta i sidled oavsett dubb eller inte. Chansade och drog en runda utan dubb och fick betala genom en riktig karatevurpa. Likt en insekt mot en vindruta klatschade jag hjälplöst ner i backen. Däremot med utebliven slajmeffekt tack och lov. Hade jag varit fotbollsspelare hade jag dött av detta. Nu fanns det inget annat att göra än att linka tillbaka upp i sadeln, borsta bort snön, mjuka upp höft och armbåge för att sedan fortsätta den sista timmen hem. Inte ens när jag kom innanför dörren fanns där någon som kunde tycka synd om mig. Jäkla hårt liv jag lever.

Skriv en kommentar