Swedish cyclist

Vurpmästaren?

3 november, 2012

Jaha, hur blev det såhär nu då. SM skulle ju bli riktigt bra var det tänkt. Istället hade jag nöjet att hellre kravla runt på backen just när det faktiskt inte fanns tid till att hålla på så. Sånt kan man göra andra dagar än på ett SM. Men det gjorde jag ändå vettu serru.

Kroppen kändes bra och medalj kändes absolut inom räckhåll innan det började spöka. Efter förta vurpan fick jag jobba mig ifatt bara för att vurpa igen, på exakt samma ställe. När jag väl började få kontakt igen, ja, då hade jag inte bättre vett än att lägga mig – igen. Gissa vart, jo precis exakt i samma sväng som innan. Och för att göra tävlingen komplett hade jag nöjet att för säkerhetsskull prova om det inte gick att göra om de tidigare bedrifterna på sista varvet också. Väntar nu spänt på om någon lyckats föreviga någon av mina ”sälar”.

Första gången klarade jag mig rätt bra, andra gjorde faktiskt ont och sista gjorde mig förbannad. Så är det ibland. Den där medaljen kröktes om och blev tillslut en sjua. Ett grisigt helvete var det minst sagt. Nu mat, lite spa och sen avrundar vi med nytt race imorgon. Grisrace igen, härligt!

20121103-192342.jpg

Skriv en kommentar