Swedish cyclist

Kickar igång 2013

10 november, 2012

Cyclesport.se går det idag att läsa detta. Så nu är det officiellt! Jag lämnar mitt norska continentallag Team OneCo-Mesterhus och träder in i den norsk-svenska fusionen som i dagsläget benämns Team Unaas Cycling powered by Bliz. Unaas är två bröder som tillverkar ”high-end” hjul och Bliz har nog alla lagt märke till om man följt Vinterstudion på SVT någon gång. Var och varannan längdskidsstjärna skuttar runt med ett par Bliz brillor på huvudet och nu ska glasögontillverkaren slå sig hos cykelfolket. Blir kanon detta!

Samlingen hålls bara en kisstråle från stranden och havet vid Åhus Strand. Okej, kanske blir det en ganska ordentlig pink där man får ta i riktigt ordentligt från tårna (alla killar vet vad jag menar) men då förstår ni att det verkligen är ”by the Sea” i kanonfin miljö. Vacker inramning och hög mysfaktor till trotts, vi blev hårt drillade från start och det har skördat sina offer. Själv sitter jag med träningsvärk både här och där, kors och tvärs i alla ledder längs med hela kroppen. Så nu vet ni som nyfiket undrat varför jag inte blev med på CX tävlingarna i Stockholm denna helgen. Nu är 2012 gammalt och siktet inställt på 2013.

20121110-155302.jpg

Skriv en kommentar