Swedish cyclist

Kryss och cross

28 oktober, 2012

Hjärngympa under hela dagen igår och hjärtgympa under förmiddagen idag

20121028-202830.jpg

Förundras fortfarande över hur saker från skoltiden faktiskt verkar ha stannat kvar. Någorlunda ändå. I somras fick jag för mig att anmäla mig till högskoleprovet, bara för att. Har ju aldrig gjort det tidigare så varför inte nu liksom. Kan säkert vara bra till nått någon gång. Så igår blev det dags att infinna sig i lokal på Lunds Tekniska högskola för att kladdade och kryssa hejvilt. Taltiken ändrades också rejält efter det första delprovet. Den tuffaste motståndaren var inte frågorna utan tiden. Jag var alldeles för noggrann vilket gjorde att sista sidan blev en ren gissningslek för att ens hinna få ner några svar. Efterföljande delar speedade jag upp tempot betydligt och litade nu blint på att första uträkningen eller känslan måste vara rätt. Peanuts med mer tid men nu gällde det att tugga vidare. Och det snabbt. Hade inte förberett mig ett jota och gick dit med avspänd inställning till det hela. Självklart gjorde jag mitt bästa så jag inväntar nu resultatet med spänning.

20121028-210104.jpg

Idag fick skallen vila, Frituurcrossen i Helsingborg skulle invigas. Vilket blev ett mycket bra sätt att få vädra lungsäckarna på. Petter Persson hade knåpat ihop en gnistrande bana där solen, publiken och startfältet gjorde det hela till en strålande tillställning. Jag tackade snällt genom att knipa förstaplatsen före ovan nämnda arrangör och initiativtagar själv. Men strax innan avfärd upptäckte jag att vänstra lagerringen rostat ihop sedan lertävlingen i Danmark. Jag har faktiskt inte rört cykeln sedan dess. Så jag fick snabbt leta runt i lådor och gömslen och tro tusan att jag fann en lagerring som passade för BB30-standard. Snabbt knacka ur det ihoprostade och i med det nya. Panikbyte deluxe à la formel 1 genomfördes med bravur. Dansk lera – Linus, 0-2.

20121028-210422.jpg

20121028-210857.jpg

20121028-211214.jpg

Skriv en kommentar