Swedish cyclist

Duperad

17 oktober, 2012

En produktiv dag är till ända. Redan innan klockan ens slagit tio på morgonen hade jag hunnit med en snabb tripp över till Danmark och direkt därefter genomföra ett riktigt tungt kvalitetspass i gymmet. Sedan har det rullat på resten av dagen.

20121017-234151.jpg
Dagens jobb avklarat, påväg tillbaka till Sverige just när solen kämpar sig upp på himlen

Min sambo har lyckats med en snygg taktik, det måste jag erkänna. Sakta men säkert har hon smugit på mig allt mer av hennes stallsysslor. Sådär lagom lite i taget för att jag inte ska märka något förrän jag står där och undrar hur det blev såhär. Det började med att slänga in lite hö på morgonen, sen kan jag väl hjälpa till att ta ut dom på också. Jovisst det går väl ann, tänker jag. Rätt som det är dimper det ner ett sms lagom under tidig eftermiddag där jag ombeds att ta in åbäkena och även ge dom mat på kvällen. Jahapp, där sålde jag mig lite för lätt, tänker jag när jag står i stallgången och väntar på att vattenhinkarna ska bli fyllda. Frågan är nu hur jag ska lyckas ge tillbaka genom att smyga på henne uppgifter som att tvätta mina cyklar och träningskläder.

20121017-234317.jpg

Kommentarer (2)

  1. Har du gått och blitt soigneur? ;-)
    Nu får du sätta ner filttofflorna på allvar, innan det går helt åt skogen. Hästar är högkonsumenter av pengar och tid. Lite som cykling, men det är ju en annan sak såklart!

  2. Bra där! Det är så ni ska tas ;)

Skriv en kommentar