Swedish cyclist

Träskalle

27 september, 2012

Har precis firat sambons födelsedag. God mat, vin och tårta såklart! Min present tog nog priset som årets mest svårinslagna. Två klädhängare som kommer passa perfekt i hallen. Den designmedvetne borde känna igen dessa och att dom inte är helt gratis ute i butik.

20120927-234221.jpg

Med pressad ekonomi gjorde jag således grovjobbet själv för att hålla budgeten nere. Plankade designen men styrde penna och såg helt själv. Ska jag vara ärlig var jag ganska så tveksam över hur tusan jag skulle få till det hela när jag flanerade runt bland ställagen på Hornbach. Ni skulle för övrigt ha sett min brottningsmatch ute på parkeringen när två MDF-skivor på 2200x1600x16mm skulle brottas in genom bakluckan på den lånade Volvo V70:n. Jobbigare blev det när öppningen endast mäter 1450mm. Det tog sin tid må jag säga. Efter stor möda kunde jag till sist styra bilen hemåt med hakan rätt ovanför ratten – Grannystyle. Men alla dörrar och luckor gick att stänga! Nu ska kanterna fräsas till och så lite färg sen är dom redo att användas.

20120927-234307.jpg

Nu gissar jag att resten av släkten kommer skicka in sina beställningar bara för att jag publicerat detta. Huvva!

Kommentarer (3)

  1. Fasiken vad coolt! Jag hoppas hon blev nöjd! :D

  2. Om hon blev! :)

  3. GUD VA FINA!!!! GILLAR

Skriv en kommentar