Swedish cyclist

Krispigt

12 september, 2012

20120912-234242.jpg

Gäller att planera lite mera nu. Både träningstid och klädsel. För snart hinner solen ner innan träningen är avklarad. Och temperaturen den värmer inte speciellt mycket när jag optimistiskt fortfarande tänker att ett lager lycra på kroppen väl borde räcka. Något jag snabbt inser att det ej längre gör och att det nog inte kommer bli så mycket bättre nu på ett tag. Den där höga, lite krispiga och syrerika luften markerar också en förändring. Hösten är ta mig tusan på ingång. Hur gör björnen när den ska gå i ide om den hade råkat bo i Skåne?

Kommentarer (2)

  1. Det var ju dig jag stötte på ute på landsbygden. Du såg faktiskt lite krispig ut i medvinden =)

    Tävla nått i DK nu i september?

    //Jocke Team CK Mumien.se

  2. Kroppen kan ju inte alltid samarbeta så blir väl lite stelt då :) hörde dig hojta men han nog inte svara tillräckligt snabbt för att du skulle höra.
    Gillar ju inte medvind så värst mkt heller ;)

Skriv en kommentar