Swedish cyclist

Till avyttring

8 augusti, 2012

Jag vet, som ni har längtat! Hjul, skogsmullecyklar, fler hjul, fler cyklar, lite annat och så hjul igen. Material sidan, som du hittar här, är uppdaterad med pryttlar som söker nya ägare. Det blir ju lätt lite för mycket ibland under en säsong måste jag säga men är man biten av denna prylsport så är man. Vid intresse är det bara att sända iväg ett mail, instruktioner står överst på prylsidan. Nog nasat om det.

Till helgen väntas det UCI race i Polen vilket jag sett fram emot. Efter all misär har saker börjat gå åt rätt håll igen och jag hoppas att jag fått tillräckligt med tid till att få igång maskineriet så att powern ska vara av duglig kvantitet för uppgiften. Helgen kommer om inte annat att ge kvitto på det. Länderna i Östeuropa börjar arrangera en hel del tävlingar av bra kaliber nu och de jag har upplevt hittills har varit arrangemang på riktigt bra nivå. Hoppas att det blir liknande även denna gång.
Kropp och huvud har fått slita idag inte minst tack vare vindbyar som minst borde ha uppnått stormstyrka. Och som såklart slog rakt emot mig de sista två milen när jag var som skörast. Himlen var som en dalmatinerpäls med mörka moln överallt, då menar jag verkligen kolsvarta fläckar. Lyckligtvis klarade jag mig riktigt bra från stänk den här gången vilket får kompensera för hur brutalt sönderblåst jag blev på slutet.

Skriv en kommentar