Swedish cyclist

Cykelfest

3 augusti, 2012

Norge visar hur stort cykel är. Under två dagar har vi bjudits på härlig cykelåkning och fest. Vid startlinjen har färska OS-medaljörer och deltagare ställt upp. Etappvinnare från årets Grand Tours, nationsmästare, årets Giro-vinnare och exvärldsmästare. Gårdagen blev blött men vad gjorde det när jag kunde få lite tid i direktsänd TV. Sandefjord bjöd på fest och idag stod Kristiansand som värd för spektaklet. Publiken var galen och solen hade hittat tillbaka. Härlig stämning. Min insats blir bättre och bättre för varje dag nu vilket känns väldigt bra. Imorgon körs den sista tävlingen i Grimstad. Nog för denna gången för nu väntar bankett och tydligen har arrangören ordnat VIP-pass på den efterföljande brakfesten. Vart har vi dessa arrangemang i Sverige?

20120803-204024.jpg
Kollade in upploppet på förmiddagen. Under tävlingen var det knökfullt längs med hela varvet

Skriv en kommentar