Swedish cyclist

Sommarlov

7 juli, 2012

Två veckor har det gått sedan SM avgjordes i Södertälje. En blöt historia minst sagt. Inte sedan linjeloppet kördes har jag ens så lite som tittat på min cykel. Tills nu, jag tog bort ramnummerlappen. Bortsett från det barnsligt skojiga utförslekandet i Järvsö förra helgen har jag tagit semester från allt vad som kan kategoriseras som träning. Istället har jag knaprat mina Azithgehjagharingenaningvaddetheter-tabletter för att få tillbaka orken. Och nog tror jag det börjar ge effekt om än ganska så liten. Tråkigt nog missade jag dagens batalj i Tidaholm som jag annars hade sett fram väldigt mycket mot och som var ytterligare en höjdpunkt i min tävlingskalender. Kriterium SM avgjordes tydligen på en härligt knixig runda mitt inne i byn. Sablar då. Under en liten runda till fots i skogen hann jag fundera lite på ditt och datt. Då slog det mig att de senaste fem åren har jag inte varit utanför topp fem på SM kortbana. Det borde jag kunna vara nöjd med tycker jag. Det hade verkligen varit skoj att få köra idag men nu får jag spara det till nästa år istället. Blir något jag definitivt kommer sätta pris på. Förhoppningsvis är SVT igång till nästa år igen och ser till att TV-sända hela kalaset som dom gjort de senaste två åren när SM avgjordes i Malmö och Halmstad. Iår blev det inget då OS tydligen stjäl alla resurser för att vi ska få se hela det smaskiga kalaset från London på TV. Mina förhoppningar är nu ställda på att kunna vara tillbaka på tävlingsbanan igen när det är dags för skåneveckan. Eller den borde kanske kallas skånehelgen då både Staffanstorp GP och Eslövs GP inte står med i tävlingskalendern som annars brukar inleda cirkusen i vanliga fall. Dessa drog igång på en onsdag men nu krystas allt igång först på fredagen den tjugonde juli i Södra Sandby och körs helgen ut. Nej men vad sägs om att prova smyga igång vraket lite försiktigt snart. -Skitbra, sa Bill. -Brakskit, sa Bull.

Skriv en kommentar