Swedish cyclist

JBP bildbomb

3 juli, 2012

Har ej hunnit göra något av filmen från helgen men har lyckats plocka ut några bilder. Vissa är lite halvdanna då dom är tagna ur filmen och sedan nedkrympta för att passa in på sidan. Kanske behövs en lupp för att upptäcka oss i vissa bilder på grund av detta. Här nedan finner ni i varje fall bevismaterial på att två numera renodlade landsvägsmuppar kan uppföra sig skapligt i åtminstone lägre luftrummen. Inga Stefan Holm höjder men för oss var det mäktigt att få sväva fram utan markkontakt en bit. Behöver jag säga att jag redan tittar på heldämpade riggar att utöka min privata maskinpark med nu. Rejält med slaglängd vill jag ha.

Gillade du bilderna? Skriv en kommentar vettja!

Kommentarer (2)

  1. Men har du åkt förbi här utan att svänga in och säga hej!

  2. Sorry! Tåget stannade inte förrän vi kom till Gävle på vägen hem o på vägen upp var det ju så bråttom rätt upp i backen.

Skriv en kommentar