Swedish cyclist

Arbete pågår

1 juli, 2012

Smällkaramellen uteblev som sagt för egen del vid SM. Twar stavas orsaken till en ganska bottenlös första halva av säsongen utan vidare fjös. Nu knapras det antibiotika med förhoppning om att saker och ting ska bli som det brukar vara. Arbete pågår med att rensa ut skiten. Har därför också tagit tillfälle till att släppa allt som sker framöver ett tag bara för att ge mig själv chansen att ladda om. Det borde finnas roliga saker att slåss om lite senare också.

Men bara för att jag äter medicin innebär det inte att jag måste sitta helt still den här gången. Viss aktivitet var okej. Så varför inte prova något för mig alldeles nytt på två hjul? Tacka fan för att Patrik ringde och sa att allt var ordnat för en weekend uppe i Järvsö för lite liftburen cykling. Pang och tjoff, sa det så satt jag bara timmar senare på flyget tillbaka upp till Stockholm. Lite bilåka och vips stod jag redo likt en Star Trooper bredvid en freeriderigg. Helgen har således spenderats mestadels mellan hoppen i ”Barbro”, bland stenar och drops utför ”En tuff brud” och i sköna velodromsvängar i hela Järvsö bergscykelpark. Satan i gatan vad jag hade skoj. Det var inte bara två eller tre gånger det höll på att flyga åt helvete. Med slaktade armar och händer är det nu dags att återvända hemåt för lite mer relax innan det ska startas om på nytt med träning igen. En del åkning har dokumenterats med GoPro:n och jag ska försöka få ut ett par klipp lite senare men vågar inte lova för mycket.

20120701-233436.jpg

Skriv en kommentar