Swedish cyclist

Smygstart

12 januari, 2011

Så kom då den dagen då även jag fick tummen ur och härmed har fått ett eget tillhåll ute på webben. Tanken har funnit där länge men ”mycket snack – lite verkstad” har varit sanningen. Fram tills nu! Målet blir att få leverera glimtar ur min vardag blandat med tankar som kan tänkas dyka upp. Förhoppningen är att du blir en trogen följare.

Jag ska samtidigt inte undanhålla den nervositet som infinner sig när jag härmed får möjlighet till att lägga ut egna komponerade inlägg för vem som helst att ta del av. Premiärnerver! Sist någon tog del av mitt skrivande var nog när lärarna granskade  mina inlämnade verk i skolan. Så dessa rader får härmed skära invigningsbandet som spänner över sidan. Ett stort tack ska riktas till min vän Mattias Haal som gjort jobbet med alla skisser och idéer som tillslut resulterat i denna sida. En del lösningar och små saker återstår, men sidans huvudattraktion smygstartar ändå. Ytterligare en person som ska uppmärksammas är Lina Persson som levererat det finfina bildmaterial vi har byggt sidan på.

Seså, in på rulle nu!


Foto: © Lina Persson

Kommentarer (1)

  1. Äntligen , inte en dag försent.

Skriv en kommentar