Swedish cyclist

Årets första

12 januari, 2011

Så kom den! Kände redan innan jag gav mig ut i vintermörkret att det var upplagt för det. Energiintaget under dagen hade följts men kände mig ändå låg på bränsle när jag satte av på cykeln för de 35km mellan arbete och hem. Den blötsnö som fallit hade nu börjat frysa till då kvicksilvret börjat krypa nedåt. Knöligt minst sagt.

Till min stora besvikelse var det dessutom helt oplogat från Nockebybron till Ekerö C. Det fanns traktorspår hela vägen men inte det minsta tecknet på att en plog rört backen. Hepp, scheisse då. Med en nordvästvind rakt upp i fejjan kom den så smygande vid Lindö tunneln innan det bonka till rejält vid Tappström. Väggen!

En resa som normalt går på knappa 1,5h med vintercykeln tog nu lätt 2h. Datorn hånlog med 14km/h sista biten. Tänkte först ringa Louise och be henne bära ner mig och cykeln för den långa trappen som går till dörren. Men snubblade ner själv. Tror jag ska lägga en pulka vid toppen så att jag bara kan sätta mig och glida fram till dörren nästa gång hammaren slår till.

Kommentarer (1)

  1. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

Skriv en kommentar